REGULAMENT ”VOCEA DE RADIO”, EDIȚIA A II-A


Radio România Brașov FM și Asociația Domy Music Star lansează în coproducție concursul de muzică "Vocea de Radio", Ediția a II-a.

Ți s-a spus des că ai o voce ce ar trebui să se audă la radio? Ai vrea să te asculte asculte o lume întreagă? Simți că vocea ta este unică? Atunci acesta este momentul tău!

"Vocea de Radio" este un concurs muzical adresat tinerilor artiști din toată țara sau de peste hotare și se va desfășura LIVE pe data de 2 Iunie 2024.

REGULAMENT

Concursul de muzică "Vocea de Radio" are următoarele etape:


1. Faza de înscriere
2. Preselecția
3. Faza finală


* CONDIȚII DE PARTICIPARE:
- Înscrierea în concurs se face în baza unei taxe în valoare de 100 de lei care va fi achitată doar de participanții care vor trece de preselecție.
- Vârsta concurenților trebuie să pornească de la minim 4 ani, fără a fi o limită de vârstă superioară.
- Concurenții vor interpreta un moment muzical solo sau în grup, taxa de paricipare pentru grup fiind de 200 lei.
- Înscrierea se va face la adresa de e-mail voceaderadio@radiobrasovfm.ro.
- Sunt acceptate în concurs piese care să fie incluse în următoarele genuri muzicale: muzică ușoară, pop, dance, rock, blues, jazz, în limba română sau într-o limbă străină.
- Durata fiecărei piese să nu depășească 4 minute (în caz contrar comisia de preselecție, respectiv juriul vor decide panlizările).

 

* FAZA ÎNSCRIERILOR:
1. Aceasta se va desfășura pe perioada a 10 zile, în intervalul 3 – 13 mai (ora 23.59).


2. Pe adresa de e-mail voceaderadio@radiobrasovfm.ro se vor trimite următoarele:
- Nume și prenume concurent;
- Vârsta;
- Localitatea și județul pe care îl reprezintă;

- Număr de telefon (OBLIGATORIU!)

- Școala, Clubul, Asociația și profesorul cu care și unde se pregătește;

- Un POZITIV (realizat profesionist sau amator, fără a conta acest aspect in faza de preselecție) cu vocea sa și cu piesa cu care va intra în competiție.

OBSERVAȚIE!!!

*** Participanții care vor dori să intre și în cursa pentru Trofeul Publicului, stabilit prin vot online, vor atașa și un video cu o prestație LIVE a concurentului fie cu piesa cu care dorește să intre în competiție, fie cu o altă piesă. Toate video-urile vor fi supuse votului publicului.

 

* PRESELECȚIA:
- După închiderea perioadei de înscrieri, toate piesele vor intra în etapa de jurizare și preselecție;
- Juriul va avea în vedere respectarea tuturor condițiilor de înscriere și calitățile vocale pe baza pozitivelor trimise;
- Nu se pot face contestații în această etapă.

* FAZA FINALĂ:
- În această etapă va fi anunțată lista finală a participanților care au trecut de preselecție.

- Aceștia vor trimite la adresa de e-mail voceaderadio@radiobrasovfm.ro negativele pieselor, o declarație tip pe propria răspundere ce va fi trimisă fiecărui finalist în parte și taxa de înscriere, toate în TERMEN de 3 zile din momentul afișării rezultatelor și a primirii pe e-mail a declarației.

CONT:

ASOCIATIA DOMY MUSIC STAR, CIF 33646408 , 

IBAN: RO98BTRLRONCRT0263524001

Deschis la Banca Transilvania

- Se va face public desfășurătorul cu ordinea alfabetică de intrare a concurenților în concurs, cu mențiunea că acolo unde va exista situația repetării unei piese, organizatorul își rezervă dreptul de a modifica ordinea alfabetică pentru a crea omogenitate competiției.

-       Concurentul este unic responsabil pentru orice consecinţe care pot apărea ca urmare a participării la acest concurs.

-       Organizatorul nu îşi asumă responsabilitatea pentru drepturile de autor ale melodiilor interpretate în concurs, nici pentru cele conexe ale acestora.

-       Interpreții se vor prezenta în concurs cu piesa în varianta negativ orchestral pe suport digital și voce LIVE sau se pot acompania.

- Participanții vor fi împărțiți pe categorii de vârstă și, în funcție de numărul finaliștilor, pe secțiuni: solo și grupuri;

- Întreaga competitive muzicală va fi transmisă LIVE pe pagina de Facebook Radio România Brașov.

- Evenimentul se va desfășura cu prezența juriului în sala de spectacol.

-       În locația evenimentului este STRICT INTERZIS consumul alimentelor, al chipsurilor și snacks-urilor, precum și consumul sucurilor, băuturilor alcoolice și alte băuturi care pot deteriora spațiul destinat spectatorilor și artiștilor. În cazul în care organizatorul sesizează nerespectarea acestui aspect, se vor aplica sancțiuni care vor duce la eliminarea persoanelor din spațiul destinat evenimentului și descalificarea imediată din concurs a participanților în cauză. PĂSTRAREA CURĂȚENIEI în sala de evenimente este OBLIGATORIE prin semnarea declaraţiilor pe propie răspundere ce vor fi trimise fiecărui finalist în parte.

-       Supravegherea participanților și a minorilor pe tot parcursul evenimentului intră în atribuția părinților, profesorilor și a tutorilor legali. De orice incident desfășurat în perioada concursului din lipsa supravegherii acestora, sunt răspunzătoare persoanele mai sus menționate.

- Fiecare concurent care ajunge în faza finală va beneficia de promovare prin intermediul canalelor media.

*JURIUL
- Juriul va fi format din specialiști din muzică și radio, cu o experiență vastă în ceea ce înseamnă muzica de radio, teoria muzicală, arta spectacolului;
- Juriul va fi anunțat la finalul etapei de înscrieri, moment în care va fi anunțată și locația în care se va desfășura evenimentul;
- Juriul va nota fiecare prestație cu note de la 7 la 10;
- Juriul va ține cont de următoarele aspecte: calitățile vocale, corelația între text și vârsta participantului, prezența scenică, apariția artistică etc.

*PREMIERE
- Gala de premiere se va desfășura pe 2 Iunie 2024, la finalul competiției muzcicale.

- Premiile vor fi următoarele:


1. TROFEUL "VOCEA DE RADIO" se acordă celui/celei care obține cel mai mare punctaj al juriului. Câștigătorul va participa gratuit și OBLIGATORIU direct în FINALA Festivalului Internațional de Muzică "Hermannstadtfest", Ediția a XII-a, Sibiu 2024. De asemenea, în situația în care, pe parcursul unui an de zile de la obținerea Marelui Trofeu, își va lansa piesa proprie, aceasta va fi difuzată timp de un an de zile din momentul lansării pe 93,3 Radio România Brașov FM.

2. Fiecare categorie de vârstă va avea Trofeul categoriei, Premiile I, II, III și Mențiuni, în funcție de mediile obținute și de barem. 


3. Organizatorul își rezervă dreptul de a acorda Premii Speciale.


4. Marele Trofeu nu va putea fi acordat ex aequo.

5. TROFEUL PUBLICULUI. Toate video-urile trimise în etapa de înscrieri vor intra la votul publicului online. Toate vor fi publicate în aceeași zi pe paginile de Facebook, Instagram și Youtube Radio România Brașov, iar timp de o săptămână din momentul publicării vor putea fi votate pe toate platformele online menționate, în condițiile menționate în textul fiecărui video. Voturile vor fi valide în următoarele condiții:

*Like video concurent

*Like și Fallow paginilor de Facebook, Instagram și / sau Youtube Radio România Brașov FM

*Comentariu de susținere pentru concurentul din videoclip.

OBSERVAȚII !!!

*** O comisie specială stabilită de organizator va verifica fiecare vot în parte și va aviza rezultatul final, însumându-se voturile de pe toate platformele menționate.

 

*PERSOANĂ DE CONTACT:

BIANCA BUCĂ, redactor Radio România Brașov FM
Telefon: 0745.099.230, interval orar 12.00 - 17.00
E-mail: voceaderadio@radiobrasovfm.ro

 

Comentarii